Al onze bloggers

Lydia Vergeer

Lydia Vergeer

Ik stel mij graag aan jullie voor. Mijn naam is Lydia en ik ben moeder van twee dochters. Zonder mijn liefie is het leven saai.:) Verder ben ik dol op onze honden. Zo dol dat ik de avonturen van de Basset deel in mijn blog en ik schrijf kinderboekjes met haar in de hoofdrol....
Bekijk alle berichten van Lydia Vergeer
MBO Amersfoort

MBO Amersfoort

We krijgen dagelijks veel vragen van (bijna) MBO-ers over praktische dingen, zoals reizen, financiën, hoe maak ik een studiekeuze etc. Via deze blogs geven we jullie antwoord op de meest gestelde vragen.
Bekijk alle berichten van MBO Amersfoort
Hanna

Hanna

Hoi! Mijn naam is Hanna Noort en ik ben 18 jaar oud. Door Bureau Marketing en Communicatie ben ik gevraagd om een blog bij te houden. Als 15-jarige ben ik begonnen aan de studie juridisch medewerker zakelijke dienstverlening. Een prachtig jaar gehad qua klasgenoten, maar de...
Bekijk alle berichten van Hanna