BTO

 

De Barneveldse Techniek Opleiding (BTO) is een samenwerkingsverband van scholen en bedrijven in de Food Valley waar je praktische opleidingen kunt volgen op het gebied van metaaltechniek, elektrotechniek, installatietechniek en mechatronica. De opleidingen van BTO hebben een sterke focus op de praktijk. Binnen jouw opleiding werk je drie dagen bij een lidbedrijf dat aangesloten is bij de BTO. Daarnaast volg je twee dagen per week een opleiding op het moderne opleidingscentrum op de Harselaar in Barneveld. Tijdens je opleiding wordt praktijk en theorie overgedragen door praktijkinstructeurs en vakdocenten. De BTO werkt samen met vakdocenten van MBO Amersfoort voor de algemeen vormende vakken zoals Nederlands, rekenen, studieloopbaanbegeleiding, identiteitsvorming en burgerschap. Naast jouw inschrijving bij de BTO dien je je ook bij een mbo school uit de regio in te schrijven, zij verzorgen namelijk het lespakket. Als je kiest om je in te schrijven bij MBO Amersfoort verzorgen wij jouw lespakket en diplomering. De lessen worden gegeven op het opleidingscentrum van de BTO.

Tijdens het kennismakingsgesprek gaat BTO samen met jou op zoek naar een passend lidbedrijf en school voor het vervolg van je opleiding.

Meer weten over BTO? www.btobarneveld.nl 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen