Decanen bezoeken School voor Techniek tijdens decanendiner

Op het jaarlijks terugkerende decanendiner van MBO Amersfoort nodigen we decanen uit het voorgezet onderwijs uit voor een toer langs verschillende locaties. Op elke locatie serveren we een dinergang en de bezoekende scholen krijgen op deze manier drie locaties te zien en drie gangen voorgeschoteld.

De laatste editie vond plaats op dinsdag 25 oktober. De toer begon met een voorgerecht in HU Amersfoort. De thuisbasis voor de School voor Economie en Ondernemen, de School voor Toerisme, Recreatie en Evenementen en MHBO Amersfoort, het verkorte programma voor ambitieuze mbo-studenten die (snel) door willen naar het hbo.

Het hoofdgerecht werd geserveerd aan de Hardwareweg waar de School voor Techniek de vakopleidingen voor bouw en infra, schilderen en onderhoud, en techniek en procesindustrie aanbiedt. Het dessert werd aangeboden in de garage van de locatie Modemweg van de School voor Techniek. Midden in de leerwerkplaats van de opleidingen (bedrijfs)autotechniek, scootertechniek en fietstechniek.

Hieronder een kleine impressie van de avond op de twee laatste locaties.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen