Open Huis


Save the date! 

Ben jij op zoek naar een opleiding en wil je kennis maken met onze scholen, docenten en studenten? Bekijk hieronder de data voor ons Open Huis.

  • Woensdag 30 november 2022 18.00- 21.00 uur
  • Zaterdag 21 januari 2023 10.00- 14.00 uur
  • Dinsdag 14 maart 2023  18.00 – 21.00 uur
  • Maandag 12 juni 2023   18.00 – 21.00 uur

Maak het mee op locatie

Liever een ander moment langskomen? Je kunt je ook opgeven voor Maak het mee op locatie. En ervaar een dagdeel hoe het eraan toe gaat op onze opleidingen en scholen. Meer informatie en aanmelden.


Een nieuwe studie, stad en andere interesses. Je leven verandert als je naar het mbo gaat. Vandaag leven en werken aan morgen. Klinkt mooi, maar op dit moment staat het leven ook een beetje stil. Sporten kan niet of heel beperkt, naar de kroeg zit er voorlopig niet in. Je kiest een studie wel voor langere tijd. Tijdens een groot deel van je mbo-opleiding kun je weer doen wat je zo leuk vindt, dat weten wij uit ervaring van onze studenten. En als het nodig is denken we daarover met je mee. Leef vandaag, werk aan morgen!

Veel succes met het maken van je studiekeuze! Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op.

Maak het mee op locatie

Heb jij je studiekeuze nog niet gemaakt en wil jij volgend jaar starten met een opleiding? Kom dan langs en Maak het mee op locatie. Ervaar een dagdeel hoe het eraan toe gaat op onze opleidingen en scholen. Je bent welkom op een veilige en ‘coronaproof’ manier volgens de richtlijnen van het RIVM.

Ga naar de pagina

Voorlichtingsvideo's en demo

Kijk een voorlichting van het Open Huis terug! Onze deuren hebben we virtueel opengezet. In de demo en voorlichtingsvideo's vertellen studenten en docenten meer over de opleiding(en).

Ga naar de pagina

Bekijk vlogs en video's

Bekijk de vlogs en video's waarin docenten en studenten je alles vertellen over de opleiding(en) bij School voor Techniek.

Ga naar de pagina

Studenten vertellen

Benieuwd wat onze studenten ervaren? Lees bijvoorbeeld het verhaal van Ruben, Mark, Hessel en Kevin. Waarom hebben zij voor de opleiding gekozen? En wat willen ze hierna gaan doen?

Ga naar de pagina

Studiekeuzegids

Weet jij nog niet welke opleiding bij jou past? Vraag dan hieronder de ‘Maak werk van je waarde’ studiekeuzegids aan.

Ga naar de pagina

Studiekeuze Tips

Je gaat straks naar het mbo en bent op zoek naar een opleiding. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste studie kiest? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Ga naar de pagina

Onderwijs in Bedrijf

Kies jij voor een opleiding tot autotechnicus of chauffeur goederenvervoer? Dan krijg jij straks zowel theorie- als praktijklessen bij Onderwijsbedrijf De Garage Amersfoort.

Ga naar de pagina

MBO niveaus

Het mbo heeft vier verschillende niveaus. Het hangt van je vooropleiding af op welk niveau je kunt beginnen. Lees meer over de toelatingseisen.

Ga naar de pagina

BOL of BBL

Het mbo kent twee varianten. BOL en BBL. Maar wat betekenen deze afkortingen eigenlijk? En wat is het verschil? Laat je informeren en ontdek wat bij jou past.

Ga naar de pagina

Beroeps- en studiekeuzetesten

Een manier om erachter te komen welke studiekeuze je moet maken, is door online tests te doen. We hebben onze tips voor gratis beroepskeuzetesten en studiekeuzetesten op een rij gezet.

Ga naar de pagina

Contact

Mail, bel of WhatsApp ons voor specifieke vragen.

Ga naar de pagina

Stel je vraag via WhatsApp

Ben jij je aan het oriënteren? Vraag het onze studenten via WhatsApp op 033 – 422 14 88.

Ga naar de pagina