School voor Techniek in de praktijk

Wat leer je op de School voor Techniek? En hoe ziet het vak eruit in de praktijk? Van autotechnicus tot installatiemonteur en van elektricien tot schilder. Slechts een kleine greep uit de ruim 50 opleidingen in de techniek. Onze studenten, docenten en partners laten zien hoe het er aan toe gaat bij ons op school!

Alles over techniek
Je leert in de mbo-techniekopleidingen alles wat je nodig hebt om goed aan de slag te kunnen in de branche van jouw keuze. Zoals bouw, infra, schilderen, onderhoud, transport, logistiek en procesindustrie. De meeste kennis en skills doe je op in de praktijk, op speciale leerwerkplekken. Daarvoor werkt de School van Techniek samen met allerlei bedrijven. Bijvoorbeeld: Bouwmensen Amersfoort, InstallatieWerk Midden, Schildersvakopleiding Amersfoort en ATC Match. Al deze werkgevers zijn gebundeld in de Wereld voor Techniek en zitten op het bedrijventerrein De Hoef, vlak bij station Amersfoort Schothorst.

Vind je 🔍 opleiding hier.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen