Start samenwerking met Barneveldse transportbedrijven

Opleiding Chauffeur Wegvervoer nu ook mogelijk in Barneveld

Transport en Logistiek bedrijven uit de regio Barneveld hebben grote behoefte aan instroom van jonge medewerkers via een BBL-opleidingstraject. Jongeren kiezen veelal een mbo-opleiding op basis van regionaal opleidingsaanbod. MBO Amersfoort, het regionale bedrijfsleven en het Sectorinstituut springen hierop in door vanaf augustus 2017 in Barneveld de BBL-opleiding Chauffeur Wegvervoer aan te bieden. Het Sectorinstituut faciliteert in regionale werving. Om zo te voorzien in de vraag van bedrijven uit de Barneveldse regio. MBO Amersfoort verzorgt de opleiding.

Het Sectorinstituut verzorgt de voorlichting en is als detacheerder de verbindende factor tussen bedrijven en het onderwijs. Zo worden bedrijven voorzien van jonge, gemotiveerde medewerkers en krijgen jongeren de kans om in de regio een chauffeursopleiding te volgen. Bij de BBL-opleiding Chauffeur Wegvervoer volgt een leerling-werknemer één dag in de week onderwijs en gaat vier dagen in de week aan het werk bij een leerbedrijf.

Laat je inspireren en kom naar de open dag!
Op zaterdag 20 mei 2017 organiseert het lokale bedrijfsleven de Open Dag transport en logistiek Barneveld. De Open Dag is van 12.00 – 16.00 uur en wordt gehouden bij De Hoefslag, Wencopperweg 33, Barneveld / terrein Afvalverwerking Vink.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen