Student School voor Techniek wint 1e prijs Vakkanjerwedstrijd

Marien den Ouden uit Woudenberg wint Vakkanjerwedstrijd

Marien den Ouden, student van de School voor Techniek van MBO Amersfoort heeft de eerste prijs gewonnen tijdens de finale van de Vakkanjerwedstrijden, op het onderdeel Sanitaire- en Verwarmingstechniek. Niet alleen in deze wedstrijd werd hij eerste, hij scoorde ook de meeste fans op de livestream van Vakkanjers.

Marien heeft in maart zijn diploma eerste monteur werktuigkundige installaties behaald bij de School voor Techniek. Zijn praktijkervaring deed hij op als leerlingmonteur bij InstallatieWerk Midden. Met zijn winst heeft hij zich verzekerd van een ticket naar de EuroSkills, de Europese kampioenschappen voor vakmanschap. Deze zijn begin december in Göteborg, Zweden.

De VakkanjerWedstrijden, georganiseerd door TechniekTalent.nu, zijn hét podium voor technisch talent van het mbo. Mbo-studenten uit het hele land strijden op verschillende onderdelen met elkaar. Ze worden hierdoor nog betere vakmannen of –vrouwen. Daarnaast werken ze aan skills als samenwerken en werken onder druk.

Winnaar Vakkanjers 2016_Marien den Ouden  Alle winnaars Vakkanjers 2016

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen