Studiekeuze

Heb je nog geen idee wat je later wil worden? Of vind je juist alles leuk en twijfel je tussen meerdere opleidingen? Laat ons je helpen tijdens het online Studiekeuze-event van MBO Amersfoort!  

<<< Klik hier om naar de online experience te gaan >>>

Sneakpeaks 

  • Kies jouw eigen pad en verken onze interactieve kaart. 
  • Ontdek de 6 startpunten met de opleidingen die daarbij horen.  
  • Doe een beroepentest, lees blogs van studenten en leer de stad Amersfoort kennen.  
  • Win een diner en overnachting in Leerhotel ‘Het Klooster’! 
  • Check de stream van onze online-uitzending ‘Voel de vibe’ met TikTokker Daisy Veenstra. 
  • Stel je vragen via WhatsApp aan één van onze experts of studenten via 033 – 422 14 88

 

Jouw pad
Je zou een studie kunnen vergelijken met een pad dat je aflegt. Soms weet je de eindbestemming al, maar weet je van tevoren niet hoe het pad zal lopen. En wat je onderweg allemaal tegen gaat komen. En soms neem je een pad zonder dat je weet waar het naartoe zal leiden. Daarom helpen we je graag tijdens het studiekeuze-event. Waar ga jij van shinen? De keuze is reuze!

Voel de vibe

 Check onze speciale online-uitzending ‘Voel de vibe’ gehost door Daisy Veenstra. Hierin vertelt ze over haarzelf, treedt ze op met pakkende raps en zet ze een aantal studenten in de spotlight met vragen die jij wilt weten!   

Rappende psycholoog Daisy (25) is met meer dan 100.000 volgers een hit op TikTok! En dat bleef niet onopgemerkt. Zo was ze te gast bij Johnny de Mol’s talkshow Half8, stond ze in het voorprogramma van Bizzey en maakte ze een rap met Diggy DexDaisy maakt filmpjes waarin ze psychologische thema’s voor jongeren in raps verwerkt. Van depressies tot mantelzorg. En van relaties tot studiekeuze. Vandaar dat Daisy de handen ineen heeft geslagen met MBO Amersfoort!  

 

Volgende stap

Nog steeds geen idee? Geen probleem! Mis de volgende studiekeuzetools niet. Samen helpen we je op weg!

Stappenplan
Hulp nodig bij jouw studiekeuze? Wij hebben een handig overzicht met stappen gemaakt, zodat wij jou kunnen helpen bij je keuze. Je hoeft natuurlijk niet elke stap te doen, dat is aan jou!

Check hier het stappenplan

Studiecoachgesprek
Heb je behoefte aan meer info? Praat dan met een van de studiecoaches en vraag een gesprek aan.

Meer informatie en aanvragen