Topvrouwen Bouw & Infra bezoekt School voor Techniek

Gisteren vond de halfjaarlijkse netwerkbijeenkomst van netwerkclub Topvrouwen Bouw & Infra plaats in de School voor Techniek. 

Netwerkclub Topvrouwen Bouw & Infra

Zeven jaar geleden richtte zij de netwerkclub Topvrouwen Bouw & Infra op, een club voor vrouwen in de bouwsector die de ambitie hebben om aan de top te komen. Inmiddels zijn er 700 leden aangesloten en om dit allemaal te bolwerken heeft Van Arum een nieuwe partner aangesteld: Pauline Hoek. Elk half jaar organiseert Topvrouwen Bouw & Infra een netwerkbijeenkomst om leden te inspireren en te motiveren. Nu dus bij de School voor Techniek. De kweekvijver voor technisch personeel, dus ook vrouwen.

School voor Techniek - bijeenkomst topvrouwen in de bouw 20171114

Foto via Cobouw.nl

Enige vrouw aan het hoofd

De School voor Techniek is de enige mbo-techniekschool met een vrouw aan het hoofd. “Ik werk hier nu een jaar en de sfeer in de school is sindsdien enorm veranderd”, vertelt directeur Petra Kanters. “Het is vooral opener geworden. Net als in de rest van de bouwsector zit deze school vol met mannen. Kleine zaken als een diploma-uitreiking, werden door mijn collega’s niet als belangrijk geacht. Terwijl dat het wél is. Dat heb ik dus weer ingevoerd.”

 

Lees het hele artikel op Cobouw.nl. Alle opleidingen van de School voor Techniek vind je hier. Binnenkijken? Op 7 december hebben we het eerste Open Huis.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen