Video’s en vlogs

Wil je nog een beter beeld krijgen van onze opleidingen? De komende periode vind je hier steeds meer video’s en vlogs met studenten en docenten.

Mijn kracht zit 'm in een strakke hand

Eind oktober 2020 waren de Skills voorrondes. Willeke scoorde goed en won zilver. Hiermee heeft zij zich gekwalificeerd voor de finale. Willeke vertelt.

Ga naar de pagina

Virtual tour @School voor Techniek

Rowan neemt je mee op een virtual tour door onze school. Benieuwd? Bekijk zijn vlog.

Ga naar de pagina

Robin pakt het podium

Robin (17) vertelt over de opleiding Chauffeur wegvervoer. En over zijn leerwerkplek bij Van Reenen Transport. Ben je benieuwd hoe het is om te studeren bij MBO Amersfoort? Bekijk zijn vlog.

Ga naar de pagina

Open Huis @School voor Techniek

Denk jij altijd na over hoe dingen in elkaar zitten? Maak je graag dingen? Vind je de toekomst ook belangrijk? Met techniek ben je maatschappelijk betrokken. Het komt allemaal samen bij de School voor Techniek. We geven je alvast een kijkje achter de schermen...

Ga naar de pagina

Opleiding Logistiek medewerker

Werken in de logistiek? Volg dan de BOL-opleiding logistiek medewerker. Wij bieden deze opleiding aan in samenwerking met horecagroothandel Scheerder in Amersfoort. Vanaf dag één werk je in de praktijk. Je werkt dan met echte bestellingen en echte zendingen.

Ga naar de pagina

Maak het mee met oud-student Simon

Op School voor Techniek doorliep Simon de opleidingen autotechnicus en eerste autotechnicus. Nu heeft hij zijn eigen autobedrijf: “Een heel leuke tijd. Onderling met de studenten, maar ook met de docenten. Ze staan altijd voor je klaar. De begeleiding op MBO Amersfoort is erg goed. Ik kijk terug op een leuke én leerzame tijd. Ik durf best te zeggen dat ik daar nog iedere dag lol van heb.”

Ga naar de pagina

VAKSCHILDERS opgelet

Jij maakt het helemaal af. Het schilderwerk van oude gebouwen weer als nieuw maken of beschadigde eeuwenoude versieringen opknappen, is dat iets voor jou? Instructeur schilderen Willem Blom laat je zien wat je leert als je de opleiding specialist schilder doet bij School voor Techniek.

Ga naar de pagina

Barneveldse Techniek Opleiding

BTO is een coöperatie van samenwerkende techniek bedrijven in regio Barneveld. In samenwerking met MBO locatie De Meerwaarde.

Ga naar de pagina

Diploma Drive-Thru - Class of 2020

Dj’s, alcoholvrije bubbels, goodieboxen, een photowall en natuurlijk diploma’s. Allemaal ingrediënten voor een geslaagde diploma-uitreiking. Vanwege de anderhalve-meter-maatregel organiseerden wij een Diploma Drive-Thru! Wij vroegen de geslaagde studenten in deze bijzondere tijd hun technische en creatieve skills nog één keer met ons te delen.

Ga naar de pagina

Mees Dix ontdekt de Hotspots

Mees in de werkplaats voor Bouw en Schilderen van School voor Techniek op de Hardwareweg. Bij bedrijventerrein De Hoef. Vlakbij station Amersfoort Schothorst. Bekijk hier zijn biketour. Of check alle hotspots van MBO Amersfoort. En get that feeling!

Ga naar de pagina

Mees Dix ontdekt de Hotspots

Je buurman helpen met zijn brommer en lekker hobbyen? Leuk, maar je kunt ook professioneel leren sleutelen! En direct auto’s van echte klanten onderhouden.

Ga naar de pagina