Voorlichtingsvideo mobiliteit, voertuigen, transport en logistiek

Wat moet je weten over de School voor Techniek?  Je leert in de mbo-techniekopleidingen alles wat je nodig hebt om goed aan de slag te kunnen in de branche.  De meeste kennis en skills doe je op in de praktijk op speciale leerwerkplekken of in onze eigen garage.

Meer weten? Bekijk de voorlichtingsvideo van Johan Kramer, docent Nederlands.

Transport en logistiek

De Nederlandse wegen zijn de drukste van Europa. Vooral ook door het vele vrachtvervoer. Chauffeurs vervoeren goederen van A naar B voor duizenden bedrijven en miljoenen personen, vaak vanuit of naar een distributiecentrum of magazijn. Na een mbo-opleiding in de transport en logistiek werk je heel zelfstandig. Zeker als chauffeur heb je veel vrijheid. Daar staat tegenover dat je een flinke verantwoordelijkheid hebt: je moet je vracht snel en veilig afleveren.

Mobiliteit en voertuigen

Voertuigen worden steeds ‘slimmer’ en milieuvriendelijker. Denk aan elektrische auto’s en fietsen. Die technische vooruitgang maakt jouw werk als auto-, (brom)fiets- of scootertechnicus erg afwisselend en uitdagend. Dit beroep is een goede keus als je houdt van sleutelen en graag met je handen werkt. Met een mbo-diploma autotechniek kun je bijvoorbeeld aan de slag bij garages en autodealers.

Is jouw keuze bevestigd? Kom in actie en meld je aan voor jouw opleiding. 👊🏻

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen