Wereld voor Techniek feestelijk geopend

De nieuwe locatie van de School voor Techniek, de Wereld voor Techniek is op dinsdag 16 februari, samen met wethouder Houwing, feestelijk geopend.

“Theorie en praktijk komen hier letterlijk samen”, aldus de wethouder. Zij feliciteerde de School voor Techniek en de bedrijven met de mooie samenwerking. Joop van den Ende heeft voor deze gelegenheid een videoboodschap opgenomen. Van den Ende heeft vroeger de opleiding tot timmerman gevolgd en heeft hier nog dagelijks profijt van, ook al is hij totaal iets anders gaan doen. Hij besloot zijn videoboodschap met de woorden “een technische opleiding brengt je verder”.
De officiële openingshandeling werd verricht door de directeuren van de bedrijven en MBO Amersfoort. Door samen te werken vormden zij van puzzelstukken een foto van het nieuwe pand.

Het gezamenlijk doel van de bedrijven en de school is om zoveel mogelijk jongeren in de regio kennis te laten maken met techniek en vooral de verschillende disciplines binnen de techniek sector.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen